Lun Chevre med honning

Ingredienser
* 4 skiver baguette eller skiver av landbrød delt i to
* 1 ss TineSmør
* 1 stk. hvitløksbåt
* 190 gr ( 1stk ) Norsk Chevre Haukeli Kvitmugg
* 1 dl salatblader gjerne blanding av ruccola, frise, eikeblad osv
* 1 ss olivenolje
* 1 ss balsamicoeddik
* 0,5 ts nykvernet pepper
* 1 ss honning
* 3 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte

# I stekeovnen ved 200°C, 2-3 minutter
#

Smør brødskivene med smør og smør så snittflaten av hvitløksbåten over skivene.
#

Skjær osten i skiver og legg et par skiver på hver brødskive. Sett i ovnen til osten knapt har smeltet.
#

Fordel salatbladene på 4 tallerknerog drypp over olje og eddik.
#

Legg brødbitene på salartsengen så snart osten er ferdig. Hell litt flytende honning over chevren.

Sendt inn av Bjarte Bjørnsen

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her