Maissuppe med hummer

Fremgangsmåte

Kok maiskolbene i lettsaltet vann tilsatt 1-2 ss sukker i ca 10 minutter. il de kan plukkes av stilken. Avkjøl noe før du plukker eller skjærer kjernene fra stilken så slipper du å brenne deg på fingrene. Men du må ikke la maiskolbene ligge lenge for da tørker de inn.

Sprøstek baconet i en stor panne med høye kanter, tilsett løk, poteter og gulrøtter og fortsett å steke i 3 minutter. Tilsett maiskjernene, kyllingkraft, timian, laurbærblad, chilisaus, melk og fløte. Kok videre i 15 minutter eller til grønnsakene er møre. Ta ut laurbærbladet. Kjør halvparten av suppa i en food processor og hell tilbake i kjelen. Smak til med salt og pepper samt sukker. Tilsett hummerkjøttet og varm opp. Dryss over hakket tomat og hakket gressløk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen