Supper

oppskrifter.jpg
  • 1 time 30 minutter

    Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.

  • 1 time

    Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.

  • 1 time 30 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 3 timer 30 minutter

    Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!

  • Du husker kanskje mulligatwanysuppen fra grevinnen og hovmesteren? Dette er en herlig og smaksrik kyllingsuppe fra Britisk India med karri, linser og deilig kokosnøtt. Gjør som grevinnen og nyt den med sherry i glasset, eller velg en av våre mange andre drikkeforslag.

  • 35 minutter

    Denne herlige suppen er inspirert av den portugisiske kålsuppen Caldo Verde. For ekstra fylde og næring har vi tilsatt både chorizo og hvite bønner - perfekt for mørke kvelder.

  • 45 minutter

    Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.

  • 1 time

    Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.

  • 15 minutter

    En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.

  • 40 minutter

    Pappa al pomodoro er en italiensk brød- og tomatsuppe som stammer fra Siena i Toscana. Slik får du brukt opp daggammelt brød som tørkes i ovn.

  • 30 minutter

    Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 15 minutter

    Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.

  • 15 minutter

    Med denne jukseoppskriften får du herlig ramen på 1-2-3.

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.

  • 1 time

    Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.

  • 30 minutter

    En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.

  • 25 minutter

    Tom Yum er en herlig aromatisk suppe fra Thailand. Denne oppskriften er rik på smak, enkel å lage, og tilpasset nordiske vaner med kokosmelk og sjøkreps.

  • 5 timer

    Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 20 minutter

    Blomkålsuppe er manges absolutte suppefavoritt. Med persilleolje på toppen blir den ekstra god. Her har du oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Bruk hele kyllingen, del 3: Kyllingfrikassé og druen du nesten aldri hører om setter en ekstra lun stemning
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Bruk hele kyllingen, del 3: Kyllingfrikassé og druen du nesten aldri hører om setter en ekstra lun stemning

På kalde kvelder, hva er bedre enn en varm gryte og et glass vin? Med denne komboen får du brukt absolutt hele kyllingen og smakt på druen aligoté. Druen fra Burgund som ikke bare sitter på sidebenken lenger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå når skreien er på vei til ditt festbord, må du sikre deg denne vinen
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Nå når skreien er på vei til ditt festbord, må du sikre deg denne vinen

Denne vinen som kommer i et lite antall til Norge, er rett og slett sublim til akkurat denne fantastiske råvaren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette er skikkelig retromat - som forhåpentligvis vil vekke begeistring også hos dagens unge
Dagens rett
Ovnspannekake med flesk

Dette er skikkelig retromat - som forhåpentligvis vil vekke begeistring også hos dagens unge

I hvert fall får jeg assosiasjoner til barndommens favorittmiddager som var pannekaker. Og de kan fint serveres salte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gi kveite et lite smakskick med denne oppskriften
Dagens rett
Grillet eller stekt kveite med salsa og majonessaus

Gi kveite et lite smakskick med denne oppskriften

En salsa som riktignok ikke er sterk, men frisk, løfter den gode kveitesmaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forsiden akkurat nå - 6

Den er januarnyhetenes aller beste kjøp
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Den er januarnyhetenes aller beste kjøp

Sikre deg noen flasker når den blir tilgjengelig i et begrenset antall onsdag morgen kl 8.

Les hele saken