Monstermuffins til Halloween
Foto: Dansukker.no

Monstermuffins til Halloween

Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.

Fremgangsmåte

  1. Muffins: Smelt smør/margarin, tilsett melken og la den bli varmt uten å koke.
  2. Visp egg og sukker lett sammen.
  3. Bland bakepulver, potetmel og vaniljesukker og hvetemel, og tilsett det vekselvis i med melkeblandingen i eggedosisen.
  4. La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige muffins.
  5. Hell røren i papirformer eller i et smurt muffinsbrett. Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca. 12 minutter.
  6. Pynt: Brekk saltstengene i mindre biter, og trykk dem ned i muffinsene.
  7. Bland melis, litt vann og konditorfarge i en skål, og dypp den øvre delen av muffinsene i dette. La tørke.
  8. Lag øyne av godteri, og sett dem fast blant piggene.

By på en horribelt velsmakende halloweenmeny

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidi

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Dansukker

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her