Finhakk hvitløk og sjalottløk. Fres dette sammen med olje og tomatpuré 4-5 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene og la småkoke i minimum 20 minutter. Alternativt kan du ha i krydder etter smak f.eks basilikum, oregano etc.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
1 boks hermetiserte tomater
1/2 glass stavlands tomatpuré
4 hvitløksfedd
2 store sjalottløk
1 ts salt
1 ts pepper
1/2 dl nøytral olje
Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenAt disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele sakenDet er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Les hele sakenLuksus i hverdagen er ikke vanskelig å diske opp med i det vi serverer forlorne egg med reker og soppsaus.
Les hele sakenLoire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Les hele saken