Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Mari Therese Gjersøe
Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenOppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele saken