- Dette er en syrlig, avkjølende chutney som demper virkningen av sterk mat som kebab og samosa.
- Mal alle ingrediensene i hurtigmikser til en jevn og kremet masse.
- Serveres ved romtemperatur eller lett avkjølt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Sendt inn av Apéritif
Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.
Les hele sakenGjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenNoen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele saken