Omelett med potetpure
Foto: iStcokphoto

Omelett med potetpure

Har du kjøleskapet er fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte midtpunkt som middagen kan bygges rundt.

Fremgangsmåte

Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen. Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.

Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.

Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk. Ikke glem salaten.

Tips: En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade.

Her finner du mange deilige oppskrifter på eggeretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen