Haandbryggeriet Ardenne Blond

Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.
Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen. Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.
Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk. Ikke glem salaten.
Tips: En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif