Il Falchetto Brachetto d'Acqui 2019

Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.
Til denne ostekaken trenger du en rund form, ca 24 cm i diameter.
Tilsett smeltet smør og kjør til du får en jevn masse.
I mellomtiden visper du kremfløte stiv og blander det med kremosten. Visp videre til du får en godt blandet, luftig krem.
Kok opp vann og sitronsaft i en liten kjele. Klem vannet godt ut av gelatinen og smelt den i det varme sitronvannet.
Hell gelatinen i ostekremen mens du rører godt.
Fyll ostekremen i formen og glatt den ut på toppen.
Sett kaken kjølig slik at den stivner, i ca. 3 timer.
Sett kaken kjølig igjen til geleen er stiv. Det tar ca. 1 time.
Her finner du mange oppskrifter på forskjellige ostekaker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av