Dekorer med mynteblad, gresskarkjerner og pærechips. Drypp litt geraniumolje samt rapsolje med sitron og appelsinskall over.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dekorer med mynteblad, gresskarkjerner og pærechips. Drypp litt geraniumolje samt rapsolje med sitron og appelsinskall over.
Sendt inn av René Redzepi,noma restaurant i København
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenI dag serverer vi en rykende het, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele saken