Pulled pork med blå castello og coleslaw
Foto: Eidsvoll 1814

Pulled pork med blå castello og coleslaw

Pulled pork er saftig svinekjøtt som rives fra bena. Du får kjøpt det i en butikk nær deg. Når du lager retten med blå castello og coleslaw vil alle juble.

Fremgangsmåte

Legg svinekjøttet i en ildfastform og ha på paprikapulver, hvitløk, cayennepepper, sennepspulver, samt salt og pepper.

Gni inn kjøttet med barbequesaus og hell eplemost over. Stek det hele under lokk i ovn ved 180 grader i 20 minutter.

Majones, Blå Castello og créme fraîche røres sammen med salt, pepper og en god dæsj worcestersaus som blandes med finstrimlet kål.

Slik lager du Coleslaw slik Hellstrøm vil ha den

Flere deilige retter med svin

Sendt inn av Arla

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen