Kjør alle ingrediensene i en food processor til dressingen får en glatt konsistens.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kjør alle ingrediensene i en food processor til dressingen får en glatt konsistens.
Sendt inn av Aperitif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Les hele sakenDenne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenGrillen er i bruk nesten året rundt for entusiastene. Denne retten kan imidlertid fint lages i stekepanne.
Les hele sakenIngen høstlig søndagsmiddag uten skikkelig lammestek på menyen. Denne lager seg selv i gryte sammen med grønnsaker og poteter.
Les hele saken