Reke- og kamskjellwok

Reke- og kamskjellwok

Fremgangsmåte

Varm woken, ha i solsikkeolje og stek kamskjellene på sterk varme slik at de blir brune på begge sider. Ta kamskjellene ut av woken. Fres deretter grønnsakene i 3 minutter. Ta så disse ut av woken.

Tilsett 1 ss peanøttolje, 2 fedd finhakket hvitløk, rød curry pasta eller Tom Yum, finhakket sitrongress og fres dette i 1-2 min. Tilsett kokosmelken, grønnsakene, kamskjellene og rekene. Gi et raskt oppkok. (rekene må ikke kokes - da blir de seige) og tilsett limesaften og hakket bladpersille.

Retten kan serveres med eggenudler, jasminris eller kokte poteter.

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt

1
1/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen