Smelt smør og ha i melk.
Når dette er lunkent (ca. 37 grader), vispes egget i.
Hell det våte i det tørre.
Elt deigen i 10-15 minutter.
Forhev deigen i 30-45 minutter. Kjevle ut en leiv av deigen til den er ca 1 cm tykk. Stikk ut sirkler a 15 cm i diameter med en rund utstikker eller kanten på en skål. Legg sirklene på bakeplaten.
Etterhev bollene i 45 minutter.
Lag så et hull midt i og legg en skje med vaniljekrem i.
Pensle bollene med eggehvite og stek bollene på 220 grader i 10-12 min
Ha 2 dl melk, vaniljestang, frø, fløte og sukker i en kjele. Kok dette opp.
Ha resten av melken og maisenna i en liten bolle og rør til det er klumpfritt.
Visp inn eggeplommene i maisennablandingen.
Hell 2/3 av den varme melken forsiktig over eggeblandingen.
Hell dette til slutt tilbake i kjelen og kok opp kremen.
La kremen småkoke i 1 minutt men pass på at det ikke brenner seg på bunnen.
Ta ut vaniljestangen og ha kremen over i en annen bolle og avkjøl!
Dekk kremen med plastfolie for å slippe at den tykner på overflaten.
Ta av kjelen og hell det hele i en kjøkkenmaskin. La massen avkjøles til 60 grader. Miks så alt sammen til det blir en tykk hvit masse. Glasuren er nå ferdig. For å bruke glasuren ta en del i en skål og varm den litt opp i en mikrobølgeovn eller over vannbad.
Her får du svært så praktiske kokketips