Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt
Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Det er fyllet av smør, kokos og brunt sukker som får disse safranbollene til å skinne ekstra. Kanskje du må bake ekstra stor porsjon?
Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Dette er oppskriften barna kommer til å sette pris på. Boller og pølser i en rett. Hva kan de ønske seg mer?
Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.
Selvgjort er velgjort, og skolebrød med hjemmelaget vaniljekrem i midten er barnas favoritt. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.