Thai-inspirert fisk i folie

Ingredienser
ca 150 g nudler, kokt
1 rødløk
1 gul paprika
1 stilk sitrongress
1/2 rød chilipepper
2 cm frisk ingefær
ca 300 g breiflabb- el steinbitfilet
1 dl fiskekraft
1 ts salt
nykvernet pepper
1 ss smør
aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

Kok nudlene, renn godt av.
Skjær løk i tynne båter, paprika i smale strimler. Finkutt det hvite på sitrongresset, finriv ingefæren.
Skjær fisken i porsjonstykker.
Riv av to store stykker folie, smør den og brett opp kantene til en dyp form.
Legg nudlene i bunnen, deretter de andre ingrediensene blandet, med fisken på toppen.
Dryss på salt og pepper og hell kraften over. Fordel smøret over fisken. Pakk folien smn på toppen og sett pakkene i langpanne.
Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt, 200 grader i ca 20 min.
Server godt brød til.

Sendt inn av Eliin Hoflandsdal

Forsiden akkurat nå
En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet
Ukens kake

En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet

Når den i tillegg er fylt med en deilig og tykk sitronkrem, er kakelykken sikret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her