Bland alle ingrediensene til marianden.
Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.
Stek litt og litt av kjøttet om gangen raskt over høy varme i en wok eller stekepanne med høye kanter.
Kutt grønnsakene i grove biter.
Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt.
Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.
Slik blir du en kløpper med woken
De beste oppskriftene med kylling
De beste wokoppskriftene finner du her
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev