Philipponnat

pollisten.webp

 

Her kan du søke i Norges største database for det du får kjøpt på polet

Våre smakere har smakt seg gjennom det aller meste, vurdert pris i forhold til kvalitet, selvfølgelig smak og holdbarhet, men ikke bare det: Vi forteller deg også hvilke matretter akkurat den vinen du skal kjøpe passer til. Selvfølgelig ligger oppskriften hos oss. Du kan også bestille polvarer rett fra våre sider.

Du kan legge alle favorittvinene dine inn i din egen vinkjeller med mange muligheter.

Pris

Finn drikke til maten

Forsiden akkurat nå
Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

De gule iskioskene skal selge 600.000 kuleis i sommer

Det som startet opp som en sommerjobb for en datter, er nå blitt en landsomfattende virksomhet som i sommer sysselsetter 800 ungdommer under 16 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pasta med laks og reker på italiensk vis
Dagens rett

Pasta med laks og reker på italiensk vis

Denne pastaretten er mettende og smaksrik - takket være gode råvarer og en italiensk vri.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her