Saftige sprøstekte kjøttbiter med tomatsaus og spagetti frister alle
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling - eller også fisk (eller sellerirot for vegetarisk vri) om det frister mer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Svært lagringsdyktig topp St Joseph til gunstig pris
Ikke bare vil den holde 10 år i kjelleren, men investeringen er også svært lav for en slik vin å være.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Forbered denne klassikeren til helgens førjulsmiddag
Denne måten å servere skinke på, er veldig vanlig i Sverige. Karamelliseringen betyr mye for totalopplevelsen. Må prøves - enten før jul eller til en av juleferiens mange måltider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Nytt knallkjøp: Californisk pinot noir med hemmelig avsender
Nå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.
Les hele saken