Her er det tomater og daggammelt brød som gjør jobben
Denne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Søndagen blir strålende med flatbiff av reinsdyr på tallerkenen
Reinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Årets morsomste vinsmaking hvor du får "reise" Italia rundt
Har ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Det ble sølv i Bocuse d'Or selv med et gullegg på tallerkenen
Filip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær alt om champagne av en proff
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
En fyldig suppe som denne kombinerer norske skalldyr med asiatiske ingredienser
Den er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele saken