10. august i Oslo - NM i østersåpning 2003

FIXME: not implemented embed type for object type : <embed> I dag går NM i østersåpning av stabelen klokken 16:00 på Rådhusplassen i Oslo. Du som leser Apéritif på nettet kan inntil det siste melde deg på som gratis tilskuer. Vi kan love deg en spennende konkurranse og selvfølgelig er det både champagne og østers å få kjøpt.

Årets østersåpningsmesterskap blir høstens kjempefest på Rådhusplassen i Oslo. Sett allerede nå av:

søndag 10. august kl. 16 -18

Anledningen er mat- og vinfestivalen som arrangeres i forbindelse med Color Line Scandinavian Grand Prix, altså VM i offshore. Mens båtene freser over fjorden, skal det på landejorda freses opp østers. Selvsagt etter alle spilleregler, for dette gjøres med stor grad av presisjon. Vinneren reiser til Galway i Irland for å konkurrere i 49th. International Oyster Festival, 25.-28. september 2003.
 
Apéritif har gjennom flere år vært arrangør av NM i østersåpning. Med på laget har vi Tourism Ireland , Omega , Champagne Bollinger , Ringnes , Guinness med flere.

I fjor hadde vi et meget vellykket arrangement i hagen på Madserud Gård. Med hyggelig stemning og ikke minst fordelaktige priser på både østers og godt drikke.

Fjorårets vinner, Heini Petersen, er selvsagt på plass for å forsvare tittelen som Norges beste østersåpner.

Les mer om fjorårets arrangement her:
og

Informasjon om mat- og vinfestivalen finner du her .

Kommende kurs

Til toppen