12. april 2011 i Oslo - Elegant Amarone-smaking

La deg fortrylle av italiensk vinmakerkunst i toppklasse i det vi smaker herlig valpolicella, ripasso, amarone og recioto.

Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner, og i naturskjønne omgivelser i nærheten av Verona og Gardasjøen, finner vi et av de mest berømte vinområdene - Valpolicella.
 
Sett av en kveld i den gode smakens tegn i det vi får celebert besøk fra en av de nye stjernene i Valpolicella, Begali Lorenzo, og smaker syv enestående viner.
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
7 elegante viner
Denne kvelden får vi besøk av ingen ringere enn Lorenzo Begali selv, eieren av det lille familiedrevne vinhuset.
 
Gjennom kvelden vil han gi deg en grundig innføring i områdets spesialiteter og særegenheter, samt lede oss igjennom en smaking av samtlige av husets unike viner.
 
Du får også en sjelden mulighet til å selv oppleve hvordan vin utvikler seg ved lagring i det vi smaker topp-amaronen deres, Monte Ca' Bianca,i to årganger, 2004 og 1997.
 
Foredraget blir holdt på engelsk.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Familiedrevet
I mer enn 100 år har familien Begali dyrket jord ved foten av Castelrotto-åsene, hvor kjærligheten til området og vinene har blitt videreført fra far til sønn gjennom tre generasjoner.
 
Det var dog ikke før etter 2. verdenskrig at Giordano Begali begynte å lage vin ved huset, men det var først i 1986 at hans sønn, Lorenzo, lanserte den første vinen under familienavnet Begali.
 
Gjennom et nitidig arbeid med å konstant fokusere på å forbedre vinene samtidig som man respekterer de gamle tradisjonene, har vinene fra huset Begali raskt fått stjernestatus.
 
I dag er tredje generasjon, Giordano og Tiliana Begali, i ferd med å videreføre familiens stolte tradisjoner.
 
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen av toppviner - meld deg på i dag.
 
Denne kvelden får du smake følgende:
 
• Begali Lorenzo Amarone della Valpolicella Classico Monte Ca' Bianca 1997, ca pris kr 550,- (ikke tilgjengelig i Norge)

è Meld deg på her (klikk)
 
Dette arrangementet er nå avholdt
 

Tid: 12. april 2011 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 03.04.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Foto: Begali

Kommende kurs

Til toppen