13. april i Oslo - Eksklusiv Rhône-og Châteauneuf-smaking

Opplev et av verdens viktigste vinområder og smak noen av de største klassiske vinene i flere årganger i denne spennende kurset.

Noen av Frankrikes aller eldste vinmarker finner vi langs Rhône-elven, og den største stjernen av de alle er Châteauneuf-du-pape.
 
Denne kvelden får du smake ikke mindre enn 13 viner fra et av de nobleste og mest berømte vinhusene fra dette spennende området.
 
Gå ikke glipp av denne supersmakingen
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Châteauneuf-du-papes adel
Med mer enn 450 år vinmakertradisjoner bak seg regnes Ch. de Beaucastel som et av Châteauneuf-du-papes mest klassiske og kvalitetsbevisste vinhus.

Selv om eiendommen ligger helt nord i appellasjonen, er huset tro mot de 13 klassiske druesortene som brukes i Châteauneuf-du-pape, samt at de bruker en svært høy andel av druene mourvedre og counoise i sine viner.

Allerede i 1964 begynte Jacques Perrin med biodynamisk dyrking av druene til Ch. de Beaucastel for å opprettholde balansen i jordsmonnet og i druenes egenkarakter. Denne filosofien har familien tatt med seg videre, og de legger like mye omtanke og ressurser inn i sine andre eiendommer og viner som det de gjør ved Ch. de Beaucastel.
 
 
Rhône i superklasse
Perrin-familien er nok mest berømt for sine viner fra Ch. de Beaucastel som de overtok i 1909, men siden 70-tallet har de kjøpt opp en rekke flotte eiendommer i Rhône, har en blomstrende negociantvirksomhet og har begynt med vinproduksjon i USA.

Det er i dag femte generasjon, Jean-Pierre og François Perrin, som driver familiens tradisjoner videre gjennom Domaines Perrin & Fils.

Blant eiendommene finner vi Coudolet de Beaucastel som formelt sett er en Côtes du Rhône, men som ligger rett ved siden av sin storebror Ch. de Beaucastel, og hvor vinene stilmessig også liker veldig på hverandre.

Gjennom sine mange eiendommer i Rhône lager Perrin en rekke flotte viner, fra de mest elegante hvitviner, til rike og komplekse rød- og roséviner.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
13 viner fra en vinstjerne
Denne kvelden får vi besøk fra ingen ringere enn François Perrin selv, som vil ta deg med på en spennende smaking av ikke mindre enn 13 flotte viner, samt gi deg en god innføring i et av verdens mest berømte vinområder.

Du får blant annet smake hele tre årganger av deres legendariske Ch. de Beaucastel, samt deres elegante og unike hvitviner Ch. de Beaucastel Blanc og Ch. de Beaucastel Blanc Roussanne Vieilles Vignes.
 
Foredraget holdes på engelsk.
 
Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
 
• Perrin la Vieille Ferme Rosé 2009, ca pris kr 116.00 (ikke tilgjengelig i Norge)
• Perrin Nature Côte-du-Rhône 2007, ca pris kr 155.00 (lanseres i bestillingsutvalget september 2010)
• Perrin Vinsobres les Cornuds Côtes du Rhône Villages 2007, ca pris kr 175.00 (etterfølger 2006-årgangen)
• Ch. de Beaucastel Rouge 2000, ca pris kr 800,- (ikke tilgjengelig i Norge)
• Ch. De Beaucastel Blanc Roussanne Vieilles Vignes 2008, kr 842.00 (spesialimport)

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
 
Tid: 13. april 2010 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 545,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 28.03.10 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen