16. mars i Oslo - Eksklusiv og unik Bordeaux-smaking

Opplev noen av vinverdens mest mytiske og elegante viner i flere årganger, i det vi inviterer til en eksklusiv smaking av det beste Bordeaux har å by på. 
Redaksjonen
17 Februar 2009 - 11:55

Noen av verdens beste vinmarker finner du i Bordeaux, og med perfekte klimatiske og geologiske forhold har viner fra Bordeaux blitt nær sagt mytiske.
 
Bli med Bernard de Laage de Meux på en smaking av seks viner fra et av verdens aller mest berømte vinhus - Château Palmer.
 
Vi har et begrenset antall plasser til dette kurset.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Eksepsjonell kvalitet
Médoc, som ligger helt vest i Bordeaux-området, er et rent rødvinsområde og det er her du finner de fleste av de verdenskjente vinslottene.
 
Det var hit den britiske generalmajoren Palmer, kom i 1814 og overtok eiendommen som i dag bærer hans navn.
Et ubønnhørlig fokus på kvalitet og gradvis ekspansjon over nesten 200 år, har gitt dette vinslottet en stjerne blant vinkjennere.
 
Huset har i dag 52 ha vinmarker plantet med merlot, cabernet sauvignon og litt petit verdot. Men det er det spesielle jordsmonnet med flere meter tykke grusfelt som over årtusener har blitt skylt opp av elven, som gir ideelle forhold for å dyrke vindruer.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Unike viner i flere årganger
Denne kvelden får du lære mer om vinområdet Bordeaux, om jordsmonnets innvirkning på vinens karakter og du får selv smake hvor stor forskjell det kan være mellom de enkelte årgangene på vin.
 
Du får smake to årganger av den nye stilen av viner fra Château Palmer gjennom deres Alter Ego, samt hele fire årganger av deres førstevin Château Palmer.
 
 
Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å smake vin til kr 10 000 - meld deg på i dag.
 
Vinene du får smake denne kvelden er (samtlige viner finnes på spesialbestilling):
 
• Château Palmer Alter Ego 2004, kr 580,- (spesialbestilling)
• Château Palmer Alter Ego 2001, kr 605,90 (spesialbestilling)
• Château Palmer 2003, kr 1435,50 (spesialbestilling)
• Château Palmer 2000, kr 3499,- (spesialbestilling)
• Château Palmer 1998, kr 1859,- (spesialbestilling)
• Château Palmer 1996, kr 1911,50 (spesialbestilling)

è Meld deg på her(klikk)

Dette arrangementet er nå avholdt
 

Tid: 16. mars 2009 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 850,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
OBS: Kun 50 plasser.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 02.03.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Foto: Alain Vacheron, Philippe Roy, Château Palmer

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her