17. mars i Oslo - Portugals verdensberømte viner

Smak flere hundre unike og verdensberømte viner fra et av verdens mest spennende vinland - Portugal.
Redaksjonen
23 Februar 2010 - 13:59

Portugal er verdenskjent for sin elegante portvin og madeira, men de siste 25 årene har en revolusjon gitt viner i verdensklasse fra områder som Vinho Verde, Dão, Sétubal, Douro, Bairrada med flere.
 
Denne kvelden får du oppleve portugisisk vinmakerkunst i verdensklasse, møte noen av Portugals mest berømte vinmakere og smak deres prisbelønte viner.
 
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Smak flere hundre viner
Denne kvelden vil du få lære mer om Portugal som vinland, lære om områdene og de enkelte vinene, samtidig med at du får møte menneskene bak dem.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner fra ikke mindre enn 32 vinhus som vil være representert under arrangementet.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinhus du får møte her
 
Se hele katalogen allerede i dag
Når du har muligheten til å smake så mange viner kan det være godt å kunne forberede seg litt på forhånd.
 
Ved å følge lenken nedenfor kan du kan selv se hele katalogen for dette unike arrangementet allerede i dag, og begynne å planlegge hvem du vil snakke med og hvilke viner du vil smake.
 
Ta med deg venner og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig reise inn i Portugals vinverden.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom ViniPortugal og Apéritif. è Meld deg på her (klikk)
 
Kurset er nå avholdt.
 

Tid: 17. mars 2010 kl. 19.30 - 21.30
Pris: kroner 250,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 07.03.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

En smak av Portugal i en flaske
ViniPortugal og Apéritif har gleden av å kunne invitere deg til en unik smaking av portugisisk vin.
 
Møt noen av Portugals beste produsenter og smak deres internasjonalt ettertraktede og prisbelønte viner. Følgende vinhus er representert under denne smakingen:
 
• Adega Cartuxa - Fundação Eugénio de Almeida
• Aliança - Vinhos de Portugal S.A.
• Aveleda S.A.
• Bacalhôa Vinhos de Portugal, SA
• Casa Santos Lima
• Caves Messias
• CAARelvas
• Dão Sul - Sociedade Vitivinicola, SA
• DFJ Vinhos e Quinta do Crasto
• Douro Family Estates
• ENOPORT - Exportação de Bebidas, SA
• Granacer - Administraçao de Bens SA
• Herdade da Malhadinha Nova
• Herdade dos Grous
• João Portugal Ramos
• José Maria da Fonseca Vinhos S.A.
• José Viseu Carvalho & Filhos Lda
• Madeira Wine Company S.A.
• Quinta da Alorna Vinhos Lda
• Quinta da Rosa Vinhos SA
• Quinta do Crasto
• Quinta do Noval
• Quinta do Zimbro -Vinhos, Lda
• Quinta dos Cozinheiros - Sociedade Agricola, Lda
• Quinta Nova Nª Sª Carmo
• Ramos Pinto
• Real Companhia Velha
• Saven, S.A.
• Sociedade Agricola da Quinta da Romaneira
• Symington Family Estates, Vinhos Lda.
• Vidigal Wines S.A.
• Vitaca
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Unike druer og viner
De unike druene som dyrkes i Portugal, kombinert med en ny generasjon av unge, ambisiøse vinmakere, sikrer stadig bedre viner. Portugal er landet der kombinasjonen av gamle tradisjoner og innovasjon skaper helt unike viner.
 
Det dyrkes i overkant av 300 druesorter i Portugal som ikke blir finnes noen andre steder i verden. Blant disse finner du touriga nacional, baga, tinta barocca, tinto cão, jaen, castelão, alvarinho, arinto og trincadeira, for å nevne noen få.
 
Det har blitt dyrket vindruer og lagd vin i Portugal siden fønikernes tid ca 600 år f.Kr. Etter innlemmelsen av Portugal i EU i 1986, og den påfølgende innføringen av et appellasjonsystem, har man sett en revolusjonerende kvalitetsøkning på vinene, og Portugal regnes i dag som et av verdens viktigste vinproduserende land.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her