18. januar i Oslo - Kokkekurs - fisk og skalldyr

Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Nå på vinteren er sjømaten på sitt aller beste, og hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs med landets ledende kokker på Gastronomisk Institutt ?!
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk) (fulltegnet - venteliste)

Verdens beste
Norsk sjømat er en verdenskjent delikatesse og har ved flere anledninger vært benyttet under Bocuse d'Or. I 2007 vil norsk kongekrabbe og kveite være to av ingrediensene under denne prestisjetunge konkurransen.
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Hjelle"> Gastronomisk Institutt og kveldens dyktige kokk her (klikk).
Helt rått program
Denne kvelden er det sesongens herligste råvarer som står i fokus - fisk og skalldyr. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

è Meld deg på her (klikk) (fulltegnet - venteliste)

Dette arrangementet er nå avholdt.

Tid: 18. januar 2007, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 72 18 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 180107 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 14.01.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Norges beste kokker
Kveldens kursleder, Øyvind Hjelle, er det nyeste tilskuddet ved Gastronomisk Institutt, men er et velkjent navn for alle gourmeter fra sin tid som kjøkkensjef ved en av hovedstadens mest innovative restauranter - Palace Grill.
 
Karrieren startet Hjelle på Restaurant Feinschmecker som lærling, 16 år gammel. Ferden gikk deretter videre til Babettes Gjestehus, La Provence og Kastanjen før han fant sitt virke i hele ni år på Palace Grill. Gjennom disse ni årene har Hjelle vært en av nøkkelpersonene i å bygge opp konseptet rundt ett av Oslos desidert mest trendsettende kjøkken.
 
Hjelle har også gitt ut to kokebøker; 7 dager i Pyreneene og Mat om bord .
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og fem kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.
 
Årets norske finalist i Bocuse d'Or, Sven Erik Renaa, finner du til daglig ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Det er flere av kokkene ved instituttet som har en lang merrittliste bak seg, ikke minst fra konkurranser i inn- og utland.

Kommende kurs

Til toppen