20. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.

Det første arrangementet med denne flotte produsenten ble fulltegnet på kort tid.
 
Vi har nå gleden av å kunne presentere en ny kveld med M. Jean-Francois Caillard fra den berømte négocianten Louis Latour. Han vil ta oss med på en enestående smaking av ikke mindre enn ti av deres fantastiske viner.
 
Du får også en unik mulighet til å smake hele fire årganger av deres utsøkte Ch. Corton-Grancey Grand Cru.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Unike vinområder
Familien Latour eide allerede i 1736 betydelige eiendommer i Côte de Beaune, i hjertet av det berømte området Burgund. Over årene har de overtatt flere parseller i det som siden har blitt den mest berømte delen av Burgund - Corton-åsen, og har i dag en betydelig andel av de beste vinmarkene i området.
 
Verdens beste hvitvin?
Etter vinlusens herjinger på 1800-tallet bestemte Louis Latour seg for å plante området med Chardonnay i stedet for Pinot Noir og Aligoté, og skapte med dette en av verdens aller beste viner - Corton-Charlemagne, som vi selvfølgelig får smake denne kvelden!
 
 
Pass på å ikke gå glipp av denne fantastiske smakingen  - invitér dine venner og kjente eller gode kollegaer til en uforglemmelig kveld.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Dette er vinene vi får servert denne kvelden:
 
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 2001 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 550,-)
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 1998 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 600,-)
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 1997 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 600,-)
è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt.

Tid: 20. februar 2007 kl. 19.00 - 21.30 (Ekstrakurs)
Pris: kroner 495,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 200207 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 15.02.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen