Drikke
22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

I april er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
Redaksjonen
16 April 2012 - 16:01

Hva er vel bedre en søndag enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra mer enn 30 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2012.

Gå ikke glipp av denne supersmakingen

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)

Stor bredde

Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner, fra flere av de mest klassiske vinområdene i verden. Du vil få muligheten til å smake flere hundre viner i løpet av arrangementet.

Du kan også møte produsentene selv og få svar på mange av de spørsmålene du måtte ha om deres viner og deres historie.

En oversikt over hvilke områder og produsenter som blir representert finner du nederst i denne artikkelen.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Les mer om hvem du får møte her (klikk)

Smakfullt og unikt arrangement

Denne søndagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2012.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus - glad i vin 2012
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

(klikk)

Tid: Søndag 22. april 2012 kl. 14.00 - 18.00
Pris: kroner 300,- pr. person

Sted: Hotel Continental
Teatersalen (3. etg)
Stortingsgaten 24-26, 0161 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 15.04.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.

Spørsmål? Send en mail.

 Disse vinhusene vil du få møte på Vinosus - glad i vin 2012:

Achaval Ferrer - Mendoza
Ampeleia - Toscana
Antica Enotria - Puglia
Badia a Coltibuono - Toscana
Balland Chapuis - Loire
Barone Ricasoli - Toscana
Bodega Catena Zapata - Mendoza
Bodegas Pinord - Catalonia
Bret Brothers - Burgund
Cantina del Pino - Piemonte
Cantina Valpantena - Veneto
Cantine Lunae - Liguria
Chateau Roquefort - Provence
De Saint Gall - Champagne
Domaine Alain Labet - Jura
Domaine Bernard Defaix - Chablis
Domaine de l’Amauve - Rhône
Domaine de la Fond Moiroux - Beaujolais
Domaine de l’Hortus - Languedoc
Domaine de Mourchon - Rhône
Domaine du Coulet - Rhône
Domaine Lamy-Pillot - Burgund
Domaine Servin - Chablis
Domaine Weinbach - Alsace
i Clivi - Friuli
Juvé y Camps - Catalonia
Mont Marçal - Catalonia
Pala - Sardinia
Paul Mas - Languedoc
Stéphane Brocard - Burgund
Véronique Günther-Chéreau - Loire
Weingut Reinhold Haart - Mosel
Weingut Langmann - Weststeiermark
Weinbau Schiefer - Südburgenland
Weingut Fred Loimer – Kamptal

Vi tar forbehold om endringer i hvilke vinhus som vil være representert, og flere vinhus kan komme til etterhvert.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her (klikk)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her