Drikke
22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

I april er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
Redaksjonen
16 April 2012 - 16:01

Hva er vel bedre en søndag enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra mer enn 30 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2012.

Gå ikke glipp av denne supersmakingen

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)

Stor bredde

Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner, fra flere av de mest klassiske vinområdene i verden. Du vil få muligheten til å smake flere hundre viner i løpet av arrangementet.

Du kan også møte produsentene selv og få svar på mange av de spørsmålene du måtte ha om deres viner og deres historie.

En oversikt over hvilke områder og produsenter som blir representert finner du nederst i denne artikkelen.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Les mer om hvem du får møte her (klikk)

Smakfullt og unikt arrangement

Denne søndagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2012.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus - glad i vin 2012
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

(klikk)

Tid: Søndag 22. april 2012 kl. 14.00 - 18.00
Pris: kroner 300,- pr. person

Sted: Hotel Continental
Teatersalen (3. etg)
Stortingsgaten 24-26, 0161 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 15.04.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.

Spørsmål? Send en mail.

 Disse vinhusene vil du få møte på Vinosus - glad i vin 2012:

Achaval Ferrer - Mendoza
Ampeleia - Toscana
Antica Enotria - Puglia
Badia a Coltibuono - Toscana
Balland Chapuis - Loire
Barone Ricasoli - Toscana
Bodega Catena Zapata - Mendoza
Bodegas Pinord - Catalonia
Bret Brothers - Burgund
Cantina del Pino - Piemonte
Cantina Valpantena - Veneto
Cantine Lunae - Liguria
Chateau Roquefort - Provence
De Saint Gall - Champagne
Domaine Alain Labet - Jura
Domaine Bernard Defaix - Chablis
Domaine de l’Amauve - Rhône
Domaine de la Fond Moiroux - Beaujolais
Domaine de l’Hortus - Languedoc
Domaine de Mourchon - Rhône
Domaine du Coulet - Rhône
Domaine Lamy-Pillot - Burgund
Domaine Servin - Chablis
Domaine Weinbach - Alsace
i Clivi - Friuli
Juvé y Camps - Catalonia
Mont Marçal - Catalonia
Pala - Sardinia
Paul Mas - Languedoc
Stéphane Brocard - Burgund
Véronique Günther-Chéreau - Loire
Weingut Reinhold Haart - Mosel
Weingut Langmann - Weststeiermark
Weinbau Schiefer - Südburgenland
Weingut Fred Loimer – Kamptal

Vi tar forbehold om endringer i hvilke vinhus som vil være representert, og flere vinhus kan komme til etterhvert.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her (klikk)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Hjemmelagete fiskekaker er best med smaksrikt tilbehør som her
Dagens rett

Hjemmelagete fiskekaker er best med smaksrikt tilbehør som her

Bare prøv denne oppskriften på hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her