22. april i Oslo - Smak hele 350 viner

Ja, du leste riktig - så mange viner får du servert. I tillegg kan du, mens du smaker, snakke med produsenten bak vinen.

I slutten av april er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en produktbredde du sjelden ser maken til. Godt over 30 vinprodusenter kommer til Norge for å la deg nyte av deres viner.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Unikt tilbud
Så mange gode viner på ett sted fortjener også like gode glass.
 
Derfor har vi denne gangen inkludert et glass av typen Riedel Vinum Chianti i seminaravgiften til dette spesialkurset der vi har begrenset med plasser.
 
Verdien på dette krystallglasset er kr. 185,- og det er også ditt til odel og eie etter smakingen!

Over 300 viner
Å liste opp alle vinene du kan smake vil kanskje bli for mye av det gode.
 
Derfor gir vi deg heller en oversikt over produsentene som kommer for å snakke med nettopp deg!
 
Klikk deg inn på de enkelte lenkene for å lese mer om hver enkelt produsent og deres viner.
 
Få plasser
Denne unike smakingen er et spesialkurs med et begrenset antall plasser, og en meget spesiell pris - du kan dermed ikke benytte deg av gavekort til dette arrangementet.
 
Ta med deg venner og kjente og bli med på dette fabelaktige arrangementet!

Produsenter som deltar på smakingen:
Trènel Fils

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 22. april 2007 kl. 14.00 - 18.00 NB! Ny tid!
Pris: kroner 250,- inkl. mva
Sted: Hotel Continental (Teatersalen, 3 etg.), Stortingsgaten 24/26, 0161 Oslo. Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 220407 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 18.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

 

Kommende kurs

Til toppen