Drikke
22. februar - Kjøttskolen på Kulinarisk Akademi

22. februar - Kjøttskolen på Kulinarisk Akademi

Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.
Redaksjonen
14 November 2011 - 20:15

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Da kan et kokkekurs med på Kulinarisk Akademi være tingen for deg.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Bli en mester innen kjøtt

Denne kvelden er nok ikke den store kvelden for vegetarianere, for det er det saftige velsmakende kjøttet som står i fokus.
 
Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste oppskrifter til kjøttskolen, og her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her 

Smakfullt program

Mat er stolthet, stolthet over gode råvarer.
 
Lys, temperatur og klima påvirker ikke bare oss mennesker men også maten. Produktet skal smake av voksested, opprinnelse, kjærlighet og tid.

Deltakerne deles opp i fire grupper, som i fellesskap lager de lekreste retter ut av delikatessene. I tillegg får du oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene
 
Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode drikkevarer.
 
Dette blir gøy...
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Lær av Norges beste kokker

Denne spennende kjøttskolen blir ledet av noen av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Kulinarisk Akademi og kveldens dyktige kokker her (klikk).
 
Kursavgiften dekker følgende:
 
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
 
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
 
NB! Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding ved å markere dette tydelig i feltet "Annet"
 

(klikk)

Tid: Onsdag 22. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kroner 1 850,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi,
Maridalsveien 87, bygning 7, 0461 Oslo.

OBS: Kun 32 plasser.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
 Avbestillingsfrist: 05.02.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Kulinarisk høyborg

Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
 
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
 
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk).
 
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne

I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
 
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
 
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Så eksotisk har du neppe smakt makrell før
Dagens rett

Så eksotisk har du neppe smakt makrell før

Marokkansk krydring og sitron gir det smaksrike fiskekjøttet et solid løft. Retten lager seg nesten selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken
Dagens rett
Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken

Siste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik tar du vare på sommerens bær
Oppskrifter
Oppskrifter på syltetøy, gele og saft

Slik tar du vare på sommerens bær

Nå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag
Dagens rett
Helstekt dorade med chilisaus, vårløk og grillet sitron

Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag

Lager du chilisausen selv, kan du bestemme akkurat hvor sterk den skal være. Og kombinasjonen av en saus som sparker og helstekt fisk er rett og slett sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Så eksotisk har du neppe smakt makrell før
Dagens rett

Så eksotisk har du neppe smakt makrell før

Marokkansk krydring og sitron gir det smaksrike fiskekjøttet et solid løft. Retten lager seg nesten selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken
Dagens rett
Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken

Siste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Er du ikke fan av Guinness, blir du det trolig med denne drinken
Ukens drink
Calcutta Cup drinkoppskrift med Guinness

Er du ikke fan av Guinness, blir du det trolig med denne drinken

Det er tonicen som frisker opp og endrer den klassiske Guinness/stout-smaken. Derfor kan du unne deg en god slurk til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er en grunn til at tyskere er ville etter denne retten
Dagens rett
Rollmops

Det er en grunn til at tyskere er ville etter denne retten

Det er ikke bare for at den smaker godt med en snaps, men også for at denne måten å tilberede sild på får ut den beste smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene
Dagens rett
Iransk yoghurtsalat stil grillspydene

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene

Yoghurtsalat er en sommerfavoritt som skapt for ethvert grillmåltid, og så kjapp å lage at retten også midt i ferien. Prøv den også som dip til chipsen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik tar du vare på sommerens bær
Oppskrifter
Oppskrifter på syltetøy, gele og saft

Slik tar du vare på sommerens bær

Nå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her