23. oktober i Oslo - Smak flere hundre viner fra California

Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan smake viner fra et av de mest spennende vinområdene i verden.
Redaksjonen
09 Oktober 2007 - 13:34

California Wine Institute og Apéritif inviterer deg til å delta på en helt spesiell smaking tirsdag den 23. oktober - det hele til en helt spesiell pris!
California blir regnet som en del av den nye vinverdenen, men det er faktisk et område med lange vintradisjoner.

Helt siden 1700-tallet har det vært dyrket vin her, og nå kan du være med og smake hva mer enn 250-år med vinmaking har resultert i.

Påmeldingslenken finner du nedenfor

Kvalitet og terroir
California er viden kjent for høy kvalitet på sine viner, og med mer enn 100 druesorter og nesten like mange forskjellige vinområder, kan du finne en stor bredde i smak og karakter.

Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner.

Møt vinmakerne
Det ikke ofte at du får anledning til å møte så mange vinmakere fra California samlet på ett sted samtidig.
 
Så benytt anledningen denne tirsdagen til å smake flere hundre viner og stille de de spørsmålene du alltid har lurt på rundt deres viner!
 
Oversikt over hvilke vingårder som deltar finner du nedenfor
 
Smakfullt og unikt tilbud
Så mange gode viner på ett sted fortjener også like gode glass.
 
Derfor har vi denne gangen inkludert et glass av typen Riedel Vinum Chianti i seminaravgiften til dette spesialkurset der vi har begrenset med plasser.
 
Verdien på dette krystallglasset er kr. 185,- og det er også ditt til odel og eie etter smakingen!
 
Men det er ikke bare herlige viner du vil få oppleve denne kvelden.
 
Du vil også få nyte av et utvalg av deilige oster fra OsteCompagniet servert sammen med rykende ferske bakverk fra United Bakeries som et lite akkompagnement til vinene.
 
Gå ikke glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 23. oktober 2007 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 250,- inkl. mva
Sted: Månefisken, Sagveien 23 A, 0459 Oslo.
 
Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 231007. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 16.10.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Dette er vingårdene som vil være representert:

Fetzer Vineyards
Bonterra Vineyards
Ernest & Julio Gallo Winery
Dancing Bull
Gallo Family Vineyards
Gallo Turning Leaf
Ernest & Julio Gallo Coastal Vineyards
Ironstone Vineyards
Leaping Horse
Sonoma Creek
Dog Tail
Merryvale Vineyards
Seghesio Family Vineyards & Winery
Concannon Vineyard
Fish Eye
Bonny Doon Vineyard
Trinchero Family Estates
Sutter Home
Montevina
Folie a Deux
Napa Cellars
Three Thieves
Wente Vineyards
Hess Collection
Beringer Vineyards
Stone Cellars
Blue Moon
Marimar Estate
Ravenswood
Bogle
Ferrari-Carano
Honig
Landmark
Schramsberg
Z52
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her