25. januar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.

Norsk sjømat er en verdenskjent delikatesse og har ved flere anledninger vært benyttet under Bocuse d'Or. I 2007 vil norsk kongekrabbe og kveite være to av ingrediensene under denne prestisjetunge konkurransen. På vinterstid er sjømaten på sitt aller beste og nå kan du lære mer om delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt.

Kjetil Gundersen er kokk på Gastronomisk Institutt og han veileder dere gjennom denne skreddersydde fisk- og skalldyraftenen. Vi tar for oss bruk av flere spennende råvarer, som bl.a.: kamskjell, havabbor, hummer, rå reker, breiflabb, ørret, kveite og lange.
(klikk på bildet til venstre for å se PDF-presentasjon av Kjetil Gundersen)

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt fra utvikling til formidling og undervisning.

Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

Kurset er nå avholdt.

Tid: 25. januar 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring GI på 22 72 18 40 eller Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 250106 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 22.01.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen