27. juni i Oslo - Sommerens beste fisk- og skalldyrsretter

Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.

Sommertid er for veldig mange av oss en tid da fisk og skalldyr havner på middagsbordet, og det med rette. Norsk sjømat er en verdenskjent delikatesse og har ved flere anledninger vært benyttet under Bocuse d'Or. I 2007 vil norsk kongekrabbe og kveite være to av ingrediensene under denne prestisjetunge konkurransen. Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene enn ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt.

Kjetil Gundersen er leder av Gastronomisk Institutt i Oslo. Han har lang erfaring bak seg fra det norske kokkelandslaget, og veileder oss gjennom denne skreddersydde fisk- og skalldyraftenen. Vi tar for oss bruk av flere flotte råvarer, lager spennende smakskombinasjoner, og serverer de mest delikate viner tilpasset maten.
(klikk på bildet til venstre for å se PDF-presentasjon av Kjetil Gundersen)

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling og undervisning.

Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

Arrangementet er nå avholdt.

Tid: 27. juni 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring GI på 22 72 18 40 eller Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 270606 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 22.06.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen