28. september i Oslo - En aften for krabbeelskere

Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Siste tirsdag i september inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak. Der kan du nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.

Her blir det, for anledningen, ingen flotte bordduker og annet dill. Det er krabbe som står i fokus, og når slikt skal fortæres går det som kjent ganske vilt for seg. Vinene du får servert til krabbene kommer fra Tyskland, Italia og Chile. Vi har grunn til å anta at stemningen denne kvelden blir temmelig høy.

Vi kjører det hele i en litt rustik stil, ganske likt det du ser i Amerika. Det vil si gråpapir på bordet, bankeplater og hammer. Det blir satt opp en buffet i salen med masse krabbe og is. Dette vil bli servert ved hvert bord på skalldyrfat. Du får spise så mye krabbe du ønsker, og til dette får du servert tre forskjellige viner. Det vil også bli tilbud om øl og akevitt til de som ønsker dette fremfor vin. Tilbehør er nybakt brød, majones, dill og tzatziki.

Dette er de tre vinene du blir servert til maten:

Prisen oppgitt nedenfor er inkludert vin.

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 28. september 2004 kl. 19.00
Pris: kroner 400 inkl. mva
Sted: Restaurant Havsmak, Drammensveien 4, 0255 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende. Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 280904 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 25.09.04 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen