29. november i Oslo - Kokkekurs med femretters festmeny

Har du lyst til å lære å lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Les videre og meld deg på kokkekurs!

Espen Vesterdal Larsen er kokk på Gastronomisk Institutt, med en lang bakgrunn fra det norske kokkelandslaget, og han veileder dere gjennom denne skreddersydde nyttårsmenyen.

Som tidligere norsk mester i konditorkunst vil han gi oss mange gode tips til hvordan forbløffe venner og familie.

Denne kvelden tar vi også for oss bruk av flere spennende råvarer, og da er det det beste fra årstiden som gjelder, eksempelvis ishavsrøye, andebryst og gåselever. Leve sesongene - leve variasjonene! Når man i tillegg får det hele servert med optimal matching mellom glassets innhold og maten på tallerkenen - da er det få ting som kan overgå slik nytelse!
(klikk på bildet til høyre for å se PDF-presentasjon av Espen Vesterdal Larsen)

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt fra utvikling til formidling og undervisning.

Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for og nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.
 
Dette kurset er nå avholdt.

Tid: 29. november 2005, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.350 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt, Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 18 plasser.

Ring GI på 22 72 18 40 eller Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 291105 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 24.11.05 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen