3. juni i Oslo - Smak elegante tyske hvitviner

Bli med på denne smakingen av hele 12 klare, duggfriske hvitviner fra en av Tysklands fremste produsenter.
Redaksjonen
27 Mai 2008 - 21:43

Nå som sommeren har begynt å varme oss skikkelig, finnes det knapt noe bedre enn å smake elegante hvitviner.
 
Bli med i det Janke Zeltwanger presenterer 12 toppviner fra Freiherr Heyl zu Herrnsheim.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Tørre viner av ypperste klasse
Heyl zu Herrnsheim er en av de mest berømte vinprodusentene i Rheinhessen, og det har blitt laget vin på eiendommen siden 1561.
 
I dag er deres mål å være blant de aller fremste produsentene av riesling i Tyskland, men de lager også en rekke viner av druene weissburgunder og sylvaner.
 
Heyl konsentrerer seg om de tørre vinene, men søte varianter produseres også. Du får selvfølgelig smake noen av disse. 
 
Biodynamisk forkjemper
Vingården har de siste 25 årene drevet et rent økologisk jordbruk, lenge før mange andre produsenter i regionen.
 
De var også blant de aller første som satset på biodynamisk vinprodsuksjon, og i dag er driften nesten utelukkende biodynamisk.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Smak 12 toppviner
Denne kvelden har du muligheten til å smake ikke mindre enn 12 viner fra dette spennende vinhuset, såvel tørre som søte. Du får til og med smake eldre årganger av enkelte av vinene.
 
Bli med og smak det beste av hva Rheinhessen kan by på - meld deg på i dag!
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Heyl Riesling Trocken 2007
• Heyl Riesling Kabinett Feinherb 2007
• Rotschiefer Weissburgunder 2006
• Heyl Niersteiner Brudersberg Trockenbeerenauslese 2006
• + to viner i eldre årganger
 
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 3. juni 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 27.05.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
 
Foto: Heyl zu Herrnsheim, Stockxpert
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her