4. oktober i Stavanger - Viltkurs med Norgesmester i kokkekunst

Har du lyst til å lage de lekreste viltretter sammen med årets Norgesmester i kokkekunst, Gunnar Hvarnes? Da skal du melde deg på kokkekurs i dag.

Du har en enestående sjanse til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til deilige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge. Kveldens kokk er ingen ringere enn Norgesmester i kokkekunst 2006 - Gunnar Hvarnes.
 
Høsten og jaktsesongen er over oss, og dette er en tid da vi gjerne inviterer gode venner og familie hjem på de deiligste delikatesser.
 
Denne kvelden vil du sammen med noen av landets dyktigste kokker lære å lage de lekreste retter med basis i vilt . Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt ?
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)

Norges beste kokker
Gunnar Hvarnes er et velkjent navn innen norsk gastronomi med fartstid fra såvel Bølgen & Moi, Brasserie Hansken og Annen Etage, før sin nåværende stilling hos Gastronomisk Institutt i Stavanger.
 
Årets norgesmester imponerte juryen med sin velkomponerte treretters meny som du kan lese mer om her (klikk).
 
Nå venter Nordisk Mesterskap for Hvarnes, der Norge har mye å forsvare som regjerende mestre - men først har du muligheten til å være med Hvarnes inn i gastronomiens spennende verden.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og to kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.

Vilt program
Denne kvelden er det sesongens herligste råvarer som står i fokus - vilt. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.
 
Dette kurset er nå avholdt.

Tid: 4. oktober 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Universitetet i Stavanger, avd. NHS-IØL, Ellen og Axel Lunds hus,
Telegrafdirektør Heftyes vei 35,
4021 Stavanger
 
OBS: Kun 17 plasser.

Ring GI på 51 83 37 85 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 041006 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen  28.09.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen