5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste

Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.
Redaksjonen
22 April 2008 - 11:10

Få områder er så anerkjente og elsket her i Norge som Chablis, og denne kvelden har du muligheten til å møte selveste Jean-Marc Brocard som presenterer et utvalg av sine beste viner.
 
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Smaken av Chablis og Burgund
Siden 1974 har Jean-Marc Brocard laget vin i Préhy, en liten landsby i nærheten av Chablis, og i dag har huset 120 hektar vinmark i Chablis, Saint-Bris og Bourgogne. Ikke mindre enn 35 hektar av vinmarkene er biodynamisk drevet, og denne kvelden får du smake deres biodynamiske Chablis.

Gjennom årene har flere vinhus blitt kjøpt opp av denne driftige vinmakeren, men i stedet for å legge de under Brocard-paraplyen har de fått lov til å beholde sine opprinnelige navn. Dette gjør at huset kan vise det beste fra Burgund gjennom en rekke regionalburgundere, kommuneviner, premier cru'er og grand cru'er
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

12 viner fra eieren selv
Denne kvelden har du muligheten til å møte mannen bak dette spennende huset - Jean-Marc Brocard - som selv skal presentere sine flotte viner for oss.

Her får du smake det aller beste av hva området kan by på. Vi presenterer blant annet deres biodynamiske chablis, én eldre vieilles vignes i magnum, to årganger av en premier cru chablis hvorav én i magnum, og to årganger av en grand cru chablis.

La ikke denne unike muligheten gå fra deg - møt opp med venner og kolleger!

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Brocard Chablis 1er Cru Vaulorent 2004, Magnum kr 532,- (44150 - bestillingsutvalg)
• Brocard Chablis Grand Cru Vaudésir, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 480,-)
 
èMeld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 5. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 28.04.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her