5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste

Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.
Redaksjonen
22 April 2008 - 12:10

Få områder er så anerkjente og elsket her i Norge som Chablis, og denne kvelden har du muligheten til å møte selveste Jean-Marc Brocard som presenterer et utvalg av sine beste viner.
 
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Smaken av Chablis og Burgund
Siden 1974 har Jean-Marc Brocard laget vin i Préhy, en liten landsby i nærheten av Chablis, og i dag har huset 120 hektar vinmark i Chablis, Saint-Bris og Bourgogne. Ikke mindre enn 35 hektar av vinmarkene er biodynamisk drevet, og denne kvelden får du smake deres biodynamiske Chablis.

Gjennom årene har flere vinhus blitt kjøpt opp av denne driftige vinmakeren, men i stedet for å legge de under Brocard-paraplyen har de fått lov til å beholde sine opprinnelige navn. Dette gjør at huset kan vise det beste fra Burgund gjennom en rekke regionalburgundere, kommuneviner, premier cru'er og grand cru'er
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

12 viner fra eieren selv
Denne kvelden har du muligheten til å møte mannen bak dette spennende huset - Jean-Marc Brocard - som selv skal presentere sine flotte viner for oss.

Her får du smake det aller beste av hva området kan by på. Vi presenterer blant annet deres biodynamiske chablis, én eldre vieilles vignes i magnum, to årganger av en premier cru chablis hvorav én i magnum, og to årganger av en grand cru chablis.

La ikke denne unike muligheten gå fra deg - møt opp med venner og kolleger!

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Brocard Chablis 1er Cru Vaulorent 2004, Magnum kr 532,- (44150 - bestillingsutvalg)
• Brocard Chablis Grand Cru Vaudésir, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 480,-)
 
èMeld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 5. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 28.04.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her