85 restauranter med i Just-Eat.no

Just-Eat er mindre restauranters nye våpen i kampen om økte markedsandeler. Fra nå kan folk bestille mat på internett og få den tilkjørt fra sin nærmeste favoritt-restaurant.
Redaksjonen
12 Mars 2010 - 17:00

Ideen er enkel. Just-Eat samler alle tilgjengelige restauranter, pr nå i stor-Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold, på en webside hvor brukerne kan studere de ulike menyene,  lese andre kunders vurderinger av de enkelte restaurantene, og bestille mat online.

Du velger selv om du vil ha maten levert på døren hjemme eller om du vil hente den på den utvalgte restauranten. Just-Eat har allerede avtaler med 85 restauranter i flere byer. Innen sommeren kan kunder velge mellom hundrevis av restauranter i flere store norske byer.

- Det gir forbrukerne stor valgfrihet. Du velger selv hvor du vil bestille og hva du vil ha. På Just-Eat-siden kan du bestille alt fra pizza til stekt rødspette, sier country manager i Just-Eat Norge, Lars Ove Ødegård, i en pressemelding.

3 milloner måltider i måneden
Just-Eat er allerede etablert i sju land og det formidles over 3 millioner måltider i nettverket i måneden. I Danmark er Just-Eat en av landets største internettsuksesser. Også i Storbritannia er Just-Eat en suksess.

Nettstedet har vunnet en rekke forbrukerpriser, blant annet for beste E-service. Kundene velger selv om de vil betale med kort eller kontant når maten leveres på døren.

Skaper store muligheter for små restauranter
- Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke selv kom på denne ideen for ti år siden. Just-Eat gir oss som er for små til å drifte nettside på egenhånd en mulighet til å samle oss og ta kampen opp mot giganter som Peppes og Dolly Dimple, sier fungerende daglig leder Bjørn Foss Gravingen ved Stens Pizzeria på Stovner.

For restaurantene i nettverket er dette en enkel og lønnsom måte å øke kundemassen på. Med Just-Eat vil den lokale restauranten nå ut til enda flere kunder en hva man klarer på egenhånd. Just-Eat står for marketing, formidling og den tekniske løsningen. Restaurantene lager og leverer maten.

Stens Pizzeria har drevet med suksess i lokalmiljøet på Stovner i ti år.
- Vi har aldri annonsert, maten vår er blitt kjent gjennom jungeltelegrafen. Nå skal vi utvide både areal og meny. Just-Eat hjelper oss å bli kjent blant nye kunder, sier Gravingen.

Takeaway for alle
I England er komfort et nøkkelord blant alle som velger takeaway. Salget av alle typer mat over nett er sterkt økende, og undersøkelser viser at britene blant annet velger takeaway for å slippe unna oppvasken.  I England er indisk mest pop.

I Norge viser undersøkelser av 40 prosent av de som bestiller takeaway er kvinner. Tilbudet er like populært hos familier som single.

- Takeaway er en hjelp for alle som har en travel og hektisk hverdag. Å bestille mat på nett er praktisk og enkelt for både familier, single og som overtidsmat. markedet er i sterk vekst. På Just-Eat.no kan folk velge akkurat den maten de har lyst på, sier  Ødegård.

Fakta om Just-Eat
Just-Eat.com har i dag 6000 restauranter i nettverket og det bestilles daglig over 60.000 måltider  på Just-Eat.  Websiden ble grunnlagt i Danmark i 2001 og finnes i dag i Danmark, England, Nederland, Irland, Belgia, Sverige og Canada. I Sverige driver Just-Eat i samarbeid med Mat24/OnlinePizza.

I Norge har allerede 85 restauranter blitt en del av nettverket og tjenesten er i første omgang lansert i stor-Oslo, Nedre Romerike, Drammen, og byene i Øst- og Vestfold men blir raskt utvidet til Bergen, Stavanger og Kristiansand. Takeawaymarkedet er i sterk vekst og vokser med ni prosent årlig på europeisk basis.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her