Nyhetsbrev
Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Apéritif har syv forskjellige nyhetsbrev du kan abonnere på. Slik får du nyhetene fra Norges største nettsted om mat og drikke rett i innboksen.
01 Desember 2019 - 11:00

Apéritif sender ukentlig ut syv forskjellige nyhetsbrev. Du velger selv hvilke nyhetsbrev du ønsker å abonnere på.

Dette er temaene:

● Ukens nyhetsbrev kommer på søndager. Det summerer opp de mest leste sakene fra uken som har gått. 

● Kurs er for deg som er interessert i å lære mer og som vil ha førsterett til de mest spennende tilbudene. Apéritif arrangerer minst to kurs i uken: vinsmakinger, middager med vinprodusenten til stede, korte og lengre kokkekurs samt en rekke andre spennende arrangementer.

● Dagens rett gir deg dagens oppskrift alle dager unntatt søndag. Lørdagens e-post inneholder helgens retter, altså både lørdag og søndag.

● Ukens vin  er en veldig populær tjeneste. E-posten kommer hver tirsdag,. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe vinen vi foreslår, samtidig som du rekker å bestille den til helgen. Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens drink blir du tipset om på fredager. Med andre ord; helgens lekreste drink - rett i din egen e-postkasse.

● Godbiter i pollisten . Hver onsdag får du presentert én eller flere nye godbiter i den største og beste vindatabasen her i landet, Apéritifs Polliste.
Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens kake . Hver torsdag mottar du en rykende fersk kakeoppskrift. Perfekt for helgens kaffekos.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her