ledig stilling
Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg
Foto: (gilaxia)

Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.
Jan H. Amundsen
12 Juni 2020 - 00:45

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2020 øker vi aktivitetene våre ytterligere, også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som er interessert i en deltidsstilling, og som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere. Her blir det også mulighet for å jobbe med Apéritifs Mat og Vinklubb som har vært en stor suksess siden lanseringen høsten 2019. 

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner som vi gjennomfører på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim.

Du skal delta i å planlegge arrangementene og å gjennomføre dem. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel og kan sette deg inn i våre dataløsninger, som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel. Ved riktig ansettelse kan det bli mulighet for å utvide til en fulltidsstilling. 

Her kan du se noen av høstens spennende kurs. Og mange flere er under planlegging.

Skriftlig søknad med cv sendes per epost til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 15. august.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november
+
Tester

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november

Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter
+
Tester

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter

Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag noen nye spennende retter med rakefisk
Guide
Oppskrifter med rakefisk

Lag noen nye spennende retter med rakefisk

Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november
+
Tester

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november

Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så godt smaker gammelt brød og grønnsaker fra i går
Dagens rett

Så godt smaker gammelt brød og grønnsaker fra i går

Denne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter
+
Tester

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter

Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her