ledig stilling
Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg
Foto: (gilaxia)

Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.
Jan H. Amundsen
12 Juni 2020 - 01:45

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2020 øker vi aktivitetene våre ytterligere, også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som er interessert i en deltidsstilling, og som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere. Her blir det også mulighet for å jobbe med Apéritifs Mat og Vinklubb som har vært en stor suksess siden lanseringen høsten 2019. 

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner som vi gjennomfører på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim.

Du skal delta i å planlegge arrangementene og å gjennomføre dem. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel og kan sette deg inn i våre dataløsninger, som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel. Ved riktig ansettelse kan det bli mulighet for å utvide til en fulltidsstilling. 

Her kan du se noen av høstens spennende kurs. Og mange flere er under planlegging.

Skriftlig søknad med cv sendes per epost til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 15. august.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her