Apéritifs Quiz

Apéritifs Quiz

Hvor mye kan du egentlig om mat og drikke? Prøv deg på våre nye quizer og finn ut om du er så god - eller dårlig - som du tror.   Quizene presenteres i tre vanskelighetsgrader. Den enkelte artikkels logofarge er avgjørende. Blå logo er lettest, grønn er middels, og rød er vanskeligst.  

Du er sannsynligvis interessert i både mat og vin siden du besøker oss. Nå kan du teste kunnskapen din. Med jevne mellomrom får du muligheten til å prøve deg på våre quizer.
 
Quizene presenteres i tre vanskelighetsgrader. Den enkelte artikkels logofarge er avgjørende. Blå logo er lettest, grønn er middels, og rød er vanskeligst. Alle tre fargene betyr en quiz-mix, altså variert vanskelighetsgrad.

Du klikker på det svaralternativet du mener er riktig, og velger deretter neste. Når du har gjennomført quizen, får du vite hvor mange riktige svar du fikk. Og - du kan selvsagt ta quizen på ny.

Lykke til!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Spritprovokatørene

De er blitt kalt spritens svar på Noma og lager sterke dråper som utfordrer etablerte kategorier. Er det vodka, gin, whisky eller sake? Mikrodestilleriet Empirical Spirits i København har som mål å revolusjonere måten man brygger og destillerer på. Det er brennevin, men ikke slik du kjenner det. Les hele saken

Til toppen