Åpner kranene igjen

Fotballpuben Wembley og Orex restaurant i Haugesund har fått tilbake skjenkebevillingen. Begge åpnet kranene igjen i går.

De to utestedene fikk bevillingen tilbake etter å ha klaget på avgjørelsen om å inndra den. Saken ble behandlet i bystyret i går og forslaget ble vedtatt med 27 mot 22 stemmer.
 
Begge utestedene mistet bevillingen fordi skatter og avgifter ikke var betalt i tide.
 
Tvil
Den politiske debatten gikk frem og tilbake, men flertallet havnet altså på konklusjonen om at lovbruddet ikke var så alvorlig at bevillingene fortsatt skulle inndras. 
 
- Jeg har tvilt meg fram til at nåde må gå for rett. Konsekvensen er urimelig i forhold til lovbruddet, sa Arbeiderpartiets Walther-Nordahl Sørensen.
 
Tøffe dager
Daglig leder Bent Arne Ingebrigtsen ved Wemblet Sportsbar reagerer på at det i debatten ble referert til at kemneren mente at han ville slite med driften framover.
 
- Kemneren har ikke grunnlag for å vurdere dette, sier Ingebrigtsen til Haugesunds Avis.
 
I 16 dager har champagnebrus vært det sterkeste han har kunnet servere over bardisken. Ingebrigtsen innrømmer at han har hatt en tøff periode.
 
To årslønner
- Omsetningstapet disse 16 dagene tilsvarer to månedslønner for meg. Jeg har gått glipp av sesongens fire største kamper - to i mesterligaen og to toppkamper i England, sier han.
 
Rett etter bystyrevedtaket ringte Ingebrigtsen ølleverandøren og fylte opp kjøleskapet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen