Årets Konferansested er kåret

Scandic Bergen City er kåret til Årets konferansested 2007 av Confex Norge AS.

Kåringen skjedde i konkurranse med 64 andre hoteller og konferansesteder i Norge. Den er basert på flere tusen evalueringer fra konferansedeltakere, vertinner, prosjektledere og arrangementsansvarlige, skriver boarding.no.
 
Blant Norges største
Hotellet  er et av Norges største konferansesteder med møtekapasitet for opptil 1000 perspner. Direktør Asle Prestegaard, sier:
 
Oppmuntrende
- En slik kåring er veldig oppmuntrende, ikke minst for alle medarbeidere. Å bli kåret til beste konferansested er en stor heder for oss og det viser at tydelige og gode konsepter holder. At vi i tillegg har satset på økologi og miljø i mange år, kan vel neppe være en ulempe, ettersom flere og flere etterspør nettopp dette, sier direktør Asle Presegaard.
 
Profesjonelt
Confex begrunner seieren slik: "Hotellet utmerker seg med sin alltid profesjonelle holdning og serviceinnstilling. Enestående servering av deilige lunsjer og ellers fri flyt av føde i hver eneste pause gjør at deltakerne får ny energi og føler seg ivaretatt. Alle ansatte på hotellet viser fleksibilitet og serviceinnstilling, og vi ser at alle gjør sitt ytterste for at våre deltakere skal få en positiv opplevelse"

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen