Azzarone til Fondberg

Azzarone til Fondberg

Francesco Azzarone og Nina Norrgård blir nye produktsjefer i Fondberg Norge.

– Vi ser frem til å dele vår lidenskap for vin med Francesco, og er overbevist om at hans brede kunnskaper om vin og fintfølende nese vil tilføre selskapet enda høyere kompetanse. Vi vet at han gleder seg til å lansere «uoppdagede» perler i det norske markedet, sier adm dir. Henrik Berg.

Nina Norrgård vært vikar for pr-ansvarlig Kaja Vedvik siden 2011. Norrgård får nå produktansvar for porteføljen i datterselskapet Modern Wines (tidligere Modern Fluids). Hun vil fortsette som PR-ansvarlig i en kort overgangsperiode til Vedvik er tilbake, melder selskapet.

– Jeg trives godt i denne gjengen og gleder meg til å være med og utvikle Modern Wines’ portefølje videre, sier Norrgård.

Hun er finsk-svensk, men har bodd i Norge siden 2009. Hun er bachelor i kommunikasjon fra Perth i Australia og har sommelierutdanning fra Norsk Vinfagskole.

Francesco Azzarone er opprinnelig fra Italia. Han kom til Norge i 2004, og ble uteksaminert fra Norsk Sommelier Utdannelse i 2009. Samme år vant han konkurransen «Young Sommelier». Siden har han vunnet mange NM, og skal representere Norge i World Championship i Japan og European Championship i Italia i 2013. Azzarone har jobbet ved olmenkollen Park Hotel Restaurant Fem Stuer siden 2007.

LES OGSÅ: Skjervengen blir sjef i Sverige

I høst får Fondberg for øvrig også tilbake Chiara Stroband fra fødselspermisjon. Investor Torstein Tvenge kjøpte seg inn i Fondberg Norge i 2011. I sommer ble Henrik Berg administrerende direktør, og selskapet er blant annet i ferd med å bygge opp datterselskapet Modern Wines.

Fra 1. oktober blir selskapet også leverandør av tax free-varer til flyplassene på Rygge og Torp.

Foto: Kolonihaven

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen