Den syrlige, friske og fyldige smaken av en
mojito
har gitt denne karibiske

drinken en fast plass på barkartet i de fleste barer.
Her har vi derimot laget en norsk vri på denne internasjonale
klassikeren
, og brukt en
vodka
smaksatt med blåbær som base. Når vi også bruker friske bær i selve drinken, blir dette en skikkelig smaksbombe.
De siste årene har det kommet en rekke nye brennevinstyper med smakstilsetning, som mange bartendere elsker å jobbe med.
Disse smakssatte brennevinene gir deg en enda mer markant smak på drinkene uten å bruke mange ingredienser.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
.
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
Ha en noen blåbær i et highballglass sammen med mynte, sukker og lime. Knus dette sammen med en morter.
Fyll glasset halvt med is, ha i blåbærvodkaen og rør rundt. Topp opp med is og ha på litt club soda.
Pynt med noen hele blåbær.
Ingredienser:
NB! Drinken blir mye mørkere og ikke så klar når du knuser bærene i glasset.
Sendt inn av
Vikingfjord
Foto: vm2002
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Ukens drink som e-post
er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig
gratis
.
Hver fredag
får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: