Matkurs og vinkurs

BeerMakers Dinner i Oslo 4. desember

BeerMakers Dinner: Spennende ølmiddag med to store navn innen håndverksøl
Foto: (Julie H. Amundsen)

BeerMakers Dinner: Spennende ølmiddag med to store navn innen håndverksøl

Smak 11 fantastiske øl til en helt spesiell fem retters meny inspirert av julen. Denne herlige ølmiddagen finner sted på restaurant Stock i Barcode.
Julie Helene Amundsen
08 August 2018 - 17:18

Denne kvelden byr på usedvanlig mange deilige smaker. Kjøkkensjefen på Stock har satt sammen en meget spennende meny inspirert av julens beste råvarer. Til dette får du servert 11 smaksrik øl fra bryggeriene BrewDog i Skottland og Amundsen i Oslo, som trolig gir inspirasjon til hva som kan drikkes til julematen. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.

Unn deg selv en deilig førjulsmiddag

Rhiannon Page
Jørgen Hellevig

BrewDog ble etablert i Skottland i 2007 av  James Watt og Martin Dickie. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de lekne humle-drevne øl som raskt slo an.
Siden den gang har de vokst og vokst og kan nå regnes som et av verdens største håndverksbryggerier, men her er ikke kvanitet over kvalitet tilfellet. De utfordrer stadig med nye spennende vrier på klassiske øl. Denne kvelden får vi besøk av Rhiannon Page med den fengende tittelen International Beer Assassin.

Fra Nydalen i Oslo kommer Amundsen Bryggeri. Det hele startet som en brewpub ved Rådhuset, men der vokste de seg fort ut av lokalene. I februar 2017 flyttet de hovedproduksjonen til et nytt moderne bryggeri utenfor sentrum, og i dag har de virkelig satt sitt preg på Norges ølscene. De mestrer alt fra de mest leskende IPAer til kraftige beist av mørke stouts. Brygger Jørgen Hellevig kommer til Stock denne magiske kvelden.

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og ikke minst god mat. Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

  Foto: Julie H. Amundsen
Kveldens meny
  Foto: Julie H. Amundsen
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her