Belgian Coffee

Varme, fyldige kaffedrinker med en kremete topp er uslåelig på vinteren - prøv denne utrolig spennende varianten!

Fløyelsmyk og med masse smak av den kraftige kaffen og en umiskjennelig søtlig aroma av - pære? Ja du leste riktig, for hovedingrediensen i denne ukens drink er den utrolige likøren Xanté.
 
Det var Richard Heinrich, Master Blender hos Maison Heinrich Liquoristerie Artisanale, som kom på den geniale idéen med å blande en ung og frisk cognac med den beste pæreekstrakten fra de utsøkte fruktområdene nord for Liége.
 
Den slanke, høye flasken med den ravgule likøren har du sikkert sett i hyllene på din favorittbar, og den har blitt mang en bartenders favoritt gjennom sine mange bruksområder. I denne ukens drink kan du nyte av den elegante fyldige smaken, og hvorfor ikke overraske dine gjester neste gang de ber om en god varm drink!
 
Vi ønsker deg og dine en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Belgian Coffee

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Ha Xanté i et Irish Coffee glass, tilsett eventuelt litt sukker og rør ut. Topp opp med espresso eller sterk kaffe, og avslutt med nypisket krem på toppen.

Råvare:
 
 
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen