Bergens første take away-sushi

Quick Sushi er Bergens første take away-restaurant for sushi.

Rebecka Malmén (23) åpnet Quick Sushi sammen med kjæresten Kjetil Weidemann (29) i forrige uke. Quick Sushi har som mål å servere sushi til rimelige priser og har studenter som spesiell målgruppe. Tanken er at maten skal være et alternativ til den usunne fast fooden som ellers er så utbredt i Bergen sentrum.
 
Billig og sunt
- Vi fikk ideen da vi var i Australia for et par år siden. Der så vi at de hadde take away-sushibarer, med billig og sunn mat. Vi tenkte at det burde være noe sånt her også, sier Malmén til studvest.no.
 
Tilpasset Norge
- Vi skal ikke legge skjul på at dette er mat som er tilpasset norske ganer. Jeg tror japanere som kommer inn her ville bli litt overrasket, sier hun.
 
Mye å gjøre
- Vi regner med å få veldig mye å gjøre fremover, og vi kommer til å ha åpent hver dag fremover, fra elleve om morgenen til ni om kvelden.
 
Noen fridag er heller ikke i sikte.
 
- Vi planlegger å jobbe hver dag frem til julaften. Med tiden håper vi å få råd til å ansette en medarbeider til.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen