Best for de ansatte

Nordic Choice Hotels er kåret til den beste arbeidsplassen i bransjen. Kjeden vinner prisen for femte gang.

– I Nordic Choice sier vi at culture eats strategy for breakfast. Et godt arbeidsmiljø bygges nedenifra. Denne prisen viser at våre ansatte er fantastiske, sier Petter Stordalen, eier av, og styreleder i, Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Stordalen åpnet prestisjehotell

Den prestisjetunge og tradisjonelle prisutdelingen Grand Travel Awards blir arrangert av bransjeavisen Travel News. Dette var den femte gangen Nordic Choice Hotels ble anerkjent for å ha det beste arbeidsmiljøet i bransjen.

Nordic Choice Hotels har i dag rundt 10 000 ansatte. Antallet øker stadig etter hvert som selskapet ekspanderer.

– En slik pris er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i Nordic Choice. Å få nok en Grand Travel Award er inspirerende. Vi skal fortsette å være den beste arbeidsplassen, samtidig som vi skal jobbe hardt for at gjesteopplevelsene skal bli enda bedre, sier Roar Ingdal, kommersiell direktør i Nordic Choice Hotels.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen